X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament de Sant Pol signa un conveni de col·laboració on l'emprenedoria i les empreses sortiran reforçades

La Regidoria de Promoció Econòmica recolzarà a les persones emprenedores i a les empreses que necessitin assessorament i formació.

El consistori ha aprovat recentment un conveni on col·laborarà amb els Ajuntaments de Tordera, Canet, Calella i Pineda, que li permetrà prestar serveis a l'emprenedoria i a les empreses locals. Atès que els Ajuntaments citats disposen d'un Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE), a diferència de Sant Pol de Mar i Sant Cebrià, a partir d'ara aquestes poblacions maresmenques podran satisfer les necessitats que presenti la ciutadania en aquest  sentit.

Amb aquest projecte mancomunat i subvencionat per la Diputació de Barcelona, es vol oferir acompanyament a les persones emprenedores i empresàries en la gestació, creació, posada en marxa i consolidació d'activitats econòmiques, amb l'objectiu de desenvolupar el teixit empresarial del territori. Tot amb un objectiu comú: contribuir a generar empreses innovadores i competitives.
Gràcies a aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Sant Pol difondrà entre els seus habitants i empreses del municipi,  les activitats formatives que els CLSEs dels Ajuntaments implicats puguin disposar i derivarà als potencials usuaris interessats. 

Només durant el 2016, els Centres Locals de Serveis a les Empreses van fomentar la creació de més de 3.400 empreses que, en termes d'ocupació, s'han concretat en 5.046 llocs de treball nous. De la mateixa manera, també es van realitzar 1.549 accions de foment de la cultura emprenedora, prestat 81.979 serveis d'informació a persones emprenedores i atès 33.224 consultes relacionades amb aquesta temàtica. Paral·lelament, es van impartir 2.722 cursos de formació empresarial a 32.396 participants.

Per accedir-hi, només cal que demaneu cita contactant amb la Regidoria de Promoció  Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol en el seu horari habitual d'atenció al públic: de 9 del matí a 14 hores.
Un dels propers cursos oberts és el de «Comptabilitat per a no comptables: aprèn les línies bàsiques», que tindrà lloc a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella entre els dies 5 i 20 de març. Més informació al document adjunt.

   

×  
Què són els Centres locals de Serveis a les Empreses? Què són els Centres locals de Serveis a les Empreses?
Publicació 23.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina