X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La fibra òptica arriba a Sant Pol

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar i l'operadora Orange han convocat una reunió informativa amb l'objectiu d'explicar el desplegament de la fibra òptica al municipi.

Després de diverses reunions, el consistori santpolenc ha arribat a un acord amb Telefónica i Orange que agilitzarà l'arribada de la fibra òptica a la nostra vila. Per aquest motiu, personal d'ambdues empreses ja estan demanant autorització al veïnat per a que els signin els permisos d'instal·lació d'aquesta tecnologia a les finques de la població.

A la reunió, convocada per la setmana vinent, personal tècnic de l'operadora Orange presentarà el seu pla de desplegament, que es farà de manera paral·lela i conjunta amb Telefónica, qui per raons professionals no podrà assistir a la sessió de dilluns. L'empresa no descarta que més endavant es convoqui una altra reunió per explicar el seu propi pla de desplegament.

La sessió, oberta a la ciutadania, tindrà lloc el proper dilluns 5 de març a les 8 del vespre a la sala Ainaud de Lasarte, situada al costat de l'ajuntament. Amb aquest acte participatiu, tothom qui assisteixi podrà resoldre els seus dubtes sobre la implantació de la fibra al municipi. Tanmateix, la reunió informativa comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i del Regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Xavier Catarineu, qui estaran a disposició del públic present.

Publicació 28.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina