X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Oportunitats laborals per al jovent santpolenc i avantatges contractuals per a les empreses

Un cop més, la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol aposta per incentivar les facilitats en el camp laboral.
 
Des del Consell Comarcal del Maresme s'ha començat a gestionar un nou programa per a la inserció laboral del jovent a la comarca: Fem Ocupació per a Joves. Un programa , que a més d'anar adreçat als joves d'entre 18 i 29 anys, està dirigit a empreses, preferentment maresmenques, que tinguin necessitat d'incorporar personal nou a la seva plantilla.
 
Com a empresa, les condicions que demana el programa és contractar, durant un mínim de 6 mesos, joves menors de 30 anys que resideixin al Maresme (excepte empadronats a Mataró, Premià de Mar i Sant Vicenç de Montalt) i que disposin d'una titulació màxima equivalent a l'ESO, CFGM o Batxillerat. Els beneficis que l'empresa obtindrà si s'acull a aquest programa es resumeixen en els següents punts:
  
- Subvenció de 707'60€/mes per un contracte de durada mínima de 6 mesos
- Formació a mida professional per al jove contractat
- Acompanyament, seguiment i assessorament en tots els tràmits de sol·licitud i justificació de subvenció
 
El perfil del jovent que s'està cercant és un noi o noia que estigui a l'atur i que tingui interès en formar-se per poder treballar. D'aquesta manera, els interessats o interessades rebrien formació gratuïta professional,  amb una durada mínima de 90 hores i màxima de 150. A més a més, les persones seleccionades rebrien acompanyament, tutorització i orientació laboral.
 
Si esteu interessats/des en formar part d'aquest programa, poseu-vos en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol per ampliar aquesta informació, en el seu horari habitual: de 9 del matí a 14 hores.
 

Publicació 07.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina