BRASERIA - PIZZERIA LA SELVA
C/ Nou, 50
Tel. 93 760 11 22
- Pizza pesolada: amb pèsols saltejats amb bacó i pernil ibèric
- Pèsols del Maresme saltejats amb pernil
Maridatge amb vi DO Alella Alella Marfil Blanc. Celler Alella Vinícola
CARME RUSCALLEDA -RESTAURANT SANT PAU
C/ Nou, 10
Tel. 93 760 06 62
www.ruscalleda.cat
- Arròs caldós amb espardenyes i pèsols
Maridatge amb vi DO Alella Ivori blanc 2015. Celler Alella Vinícola
Tancat per descans setmanal el diumenge el vespre, tot el dilluns i el dijous el migdia.
EL MOLÍ
C/ Consolat de mar, 43
Tel. 93 760 30 14
- Crema de pèsols del Maresme al gingebre amb mossets de parmesà.
- Pèsols del Maresme ofegats amb calamarsons i cloïsses.
- Fricandó de vedella amb moixernons, pastanaga i pèsols del Maresme.
- Ofegat de faves "baby" i pèsols del Maresme a la catalana.
Maridatge amb vi Orígens pansa blanca. Celler: Masia Coll de Canyet. DO Alella
Obert a partir del 24 de març. Els plats estaran disponibles al menú de cap de setmana, cada setmana hi hauran alguns dels plats a escollir.
LA LLOSA
C/ Abat Deàs, 28
Tel. 93 760 03 16
- Pèsols ofegats a l'estil de La Llosa
Vi DO Alella: Maridatge amb Kosher Invita DO Alella. Vi blanc jove. Celler Castillo de Sajazarra.
El plat està disponible al menú de caps de setmana i festius, a 20 €
MARGOT
C/ Manzanillo, 15
Tel. 93 760 03 02
- Pèsols i faves a la catalana
Maridatge amb vi DO Alella: AA Pansa Blanca. Celler Alta Alella
El plat estarà disponible al menú del cap de setmana a 21,50 €
RESTAURANT DE L'HOTEL GRAN SOL
Ctra. N II, Km. 664
Tel. 93 760 00 51
www.hotelgransol.info
-Ragout de pèsols amb cansalada de porc duroc y ou a baixa temperatura
-Saltat de pèsols tractats com un arròs cremós i una escuma de pernil ibèric
-Pèsols a la tòfona amb bacallà confitat
-Amanida de pèsols a la menta amb gambes escabetxades
Maridatge amb vins DO Alella:
AA Lanius. Blanc sec ecològic elaborat amb Chardonnay i amb una criança en fusta de 6 mesos. Celler Alta Alella
AA Parvus. Rosat ecològic elaborat amb cupatge de Cabernet Sauvignon y Syrah. Celler Alta Alella.
Els plats s'oferiran de forma alternada al Menú Gran Sol, disponible cada dia, migdia i nit.
Menú Gran Sol: 21'50 €
VORAMAR
Plaça del Torrent Arrosser - Platja de les Barques
Tel. 93 760 06 54
-Menú del pèsol:
Entrants a base de bacallà marinat, musclos al vi blanc (vapor) i capritx de bonítol
Segon plat, a escollir entre: Pèsols del Maresme (varietat floreta) amb sèpia, o bé Pèsols ofegats amb sèpia.
Per postres : bunyols de vent o ganyip (fruits secs)
Pa de vidre amb tomàquet i cafès inclosos
Vi DO Alella: Maridatge amb Kosher Invita Alella. Vi blanc jove. Celler Castillo de Sajazarra
Preu: 30 €
XALOC
C/Dr. Furest, 22 (La Punta)
Tel. 93 760 23 91
www.restaurantxaloc.cat
- Remenat de pèsols amb bolets
Vi DO Alella: Maridatge amb Pensa 2015, vi blanc ecològic. Celler independent de Vilassar de Dalt (viticultor)
Preu: 12'50 €
Plat disponible a la carta
Altres establiments:
CÀTERING SAULEDA
C/Sot de les Vernedes, 20 (Pol. Ind. Sot de les Vernedes, Sant Cebrià de Vallalta)
Tel. 93 763 03 30
www.sauleda.cat
-Crema de pèsols del Maresme amb Vieira i cruixent de pernil
També disponible, sota encàrrec a:
Pastisseria Sauleda
C/ Manzanillo, 20 de Sant Pol de Mar
Tel. 93 760 04 65
MELMELADES CALADA
C/Tobella, 42
Tel. 93 760 37 10
www.melmeladescalada.com
- Melmelada de pèsol. Elaborada amb pèsols del Maresme, de la varietat Floreta. És una melmelada un xic densa i amb un sabor concentrat de pèsol, molt adequada per a les carns i ideal per a combinar amb botifarra negra cuita.
EL TRENCALL, menjar per emportar
C/ Consolat de Mar, 49
Tel. 93 760 36 42
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Obert dissabtes i diumenges
A través de la pàgina web del Consorci de Turisme Costa del Maresme, trobareu altres municipis i establiments adherits a aquestes jornades on podreu gaudir del pèsol del Maresme.
Adjunt | Mida |
---|---|
ARXIUS/antics/adjunts/diptic_temps_pesols_final_web.pdf | 1.01 MB |