Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Llar d'Infants Municipal obre les seves portes per mostrar el seu projecte educatiu

Les famílies interessades podran conèixer amb profunditat el dia a dia del centre educatiu amb diversos monogràfics que complementaran la Jornada de Portes Obertes.

El proper dijous, 19 d'abril, la Llar d'Infants Municipal oferirà una jornada de portes obertes a les 17:30 hores on tothom qui tingui interès podrà conèixer el seu equip educatiu, visitar els espais, conèixer els fonaments teòrics propis del centre, així com també la seva visió d'escola. La visita és farà uns dies abans que s'obri el període de preinscripció, més concretament el 30 d'abril, i que finalitzarà l'11 de maig.
 
La Jornada s'obrirà amb un concert de música en directe i dansa que comptarà amb la col·laboració d'en Joan Manuel Chouciño (músic) i de l'Antonio Izquierdo (ballarí). Ambdós artistes formen part de l'equip de recerca sobre so i moviment del cos que la Llar d'Infants Municipal porta investigant fa uns anys.
 
Donat l'interès que moltes famílies han mostrat per conèixer certs aspectes pedagògics del projecte educatiu de la Llar d'Infants de Sant Pol, enguany s'ofereix la possibilitat de poder assistir a tres monogràfics on s'explicarà amb més profunditat els següents temes:

Dimarts 24 abril: L'organització en petit grup i grup d'estança amb la figura de la parella educativa. Sentit i organització. El valor del joc lliure i l'activitat autoinduïda
Dijous 26 abril: Projecte de menjador: relació individualitzada i en petit grup amb l'educador/a. Com acompanyem el procés gradual autònom de l'infant amb respecte durant l'àpat. 
Divendres 27 abril: Projecte Llar Oberta: vivint la familiarització en el primer període d'escolarització.
 
Els monogràfics i visites s'oferiran de 9:30h a 10:30h i finalitzaran amb una visita per observar la llar en funcionament dins la quotidianitat.

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ CURS 2018/19 
 
Llar d'Infants Municipal El Pi del Soldat
(C/ Sot de la Coma, 1 - 93 760 10 72 - elpidelsoldat@santpol.cat)

  • Jornada de portes obertes: dijous 19 d'abril de 2018 a les 17:30h
  • Publicació de l'oferta: entre el 24 i el 26 d'abril de 2018
  • Presentació de sol·licituds: del 30 d'abril a l'11 de maig de 2018
  • Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 22 de maig de 2018
  • Termini per presentar reclamacions: del 23 al 25 de maig de 2018
  • Sorteig del número de desempat: del 29 al 30 de maig de 2018
  • Publicació de la llista de sol·licituds al centre amb la puntuació definitiva dels infants admesos i, si escau, de la llista d'espera: 1 de juny de 2018
  • Període de matrícula: del 4 al 8 de juny de 2018
Publicació 11.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina