X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Regidoria de Medi Ambient edita un díptic sobre la tinença responsable d'animals domèstics

El fulletó pretén incentivar el civisme i conscienciar la ciutadania de Sant Pol sobre la possessió de les seves mascotes.

L'Ajuntament de Sant Pol ha començat a distribuir en diversos indrets de la població els díptics que ajudaran a complir l'ordenança municipal sobre tinença d'animals domèstics en aquest municipi. Es tracta d'un document de fàcil lectura que recorda les normes bàsiques de convivència a tots els propietaris d'animals de companyia.

Entre les qüestions que es recullen, trobem l'obligatorietat de l'ús de morrió per als gossos considerats perillosos, així com també de la necessitat de tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil en aquests casos. A nivell general, no és permès l'accés dels animals als parcs infantils, així com tampoc està admesa la seva neteja a la via pública o a les fonts municipals, d'on no poden beure directament dels seus sortidors.

Un altre dels punts importants on el consistori vol fer prendre consciència a la població és el de la recollida de les defecacions als llocs públics. Un tema controvertit que sovint genera problemes de convivència al municipi. Tanmateix, tothom qui tingui animals de companyia ha de saber que aquests no poden orinar en els parcs infantils, zones d'esbarjo, façanes d'edificis, zones d'especial protecció ni platges, on l'accés està prohibit entre l'1 de maig i el 30 de setembre.  

Publicació 27.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina