Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Talls de circulació aquest diumenge amb motiu de la prova esportiva Ironman

Per compensar aquesta restricció de trànsit, l'autopista C-32 serà gratuïta.

Aquest diumenge 7 d'octubre, la carretera N-II restarà tallada en els dos sentits de la marxa a causa de la celebració de la prova esportiva Ironman. El tall de circulació es  produirà entre les 7:30 i les 18:30 hores, aproximadament, i tindrà lloc entre les poblacions de Calella i Montgat.

Per facilitar la sortida de la nostra població, s'habilitarà un carril, només sentit Barcelona, que estarà situat entre la sortida de la carretera B-603 i que s'allargarà fins el primer semàfor de Canet, d'aquesta manera, es podrà circular d'una forma més fluida. Pel contrari, si el que es vol és accedir a Sant Pol, el veïnat de la zona caldrà que agafi la sortida de l'autopista número 117 (Sant Pol de Mar), i baixar per la carretera de Sant Cebrià (BV-5128).

Un cop s'arribi a Sant Pol, de manera excepcional i només durant aquest diumenge, els vehicles podran accedir pel centre de la població fins arribar a la plaça de la Vila, lloc on hauran de pujar pel carrer de la Plaça, seguir pel carrer Abat Deàs i continuar per Ignasi Mas Morell fins arribar a la seva destinació.

L'Ironman és una prova esportiva, molt coneguda a nivell mundial, que consta de tres proves. Una de natació, on s'han de recórrer 3'8 quilòmetres, una altra de ciclisme amb 180 quilòmetres de recorregut i una darrera cursa a peu amb una distància de 42'2 quilòmetres.  
 

Temes relacionats
Publicació 05.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina