X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Nou Santpolenc reapareix acompanyat de bones notícies i un disseny renovat

Durant aquesta setmana s'està distribuint a tota la població la darrera edició del butlletí municipal.

Després d'un temps,  l'Ajuntament de Sant Pol ha tornat a editar El Nou Santpolenc, una eina de comunicació municipal amb la que la ciutadania podrà tenir a l'abast tota la informació més destacada de la vila. L'ENS arriba al seu número 93 amb un reguitzell de notícies que conformen un repàs per les diferents àrees del consistori, amb seccions que es mantenen pel seu interès general, com ara els apunts gastronòmics, els culturals o els històrics, i amb d'altres que s'estrenen per primer cop a la publicació.

L'ENS ha endarrerit la seva publicació arran d'una renovació profunda a l'Àrea de Comunicació, amb la que s'ha volgut fer encara més transparent i propera aquesta publicació santpolenca. El butlletí municipal torna a néixer amb una clara vocació d'informar i retre comptes de l'obra de govern, un mitjà de comunicació amb el que podreu conèixer de primera mà com es distribueixen i a on es destinen els recursos públics de Sant Pol.   En resum, el que serà una eina democràticament essencial per a la nostra vila.

Actualitat en positiu

La publicació torna fent públiques notícies molt positives, com ara la del creixement poblacional de Sant Pol de Mar, la disminució de l'atur i el rejoveniment de la mitjana d'edat de les persones empadronades al municipi, que ens aquests moments volta els 44 anys. Entre les seves 28 pàgines, també trobareu notícies d'àmbit social, turístic, urbanístic, entre d'altres. En aquest número, també està inclòs una entrevista al Sergent de la Policia Local de Sant Pol, Josep Maria Barba, on es parla de la participació ciutadana i els bons resultats aconseguits en matèria de seguretat.  

Els 4.000 exemplars editats es repartiran durant aquest dilluns i dimarts, 8 i 9 d'octubre, a totes les llars de Sant Pol de Mar, incloent totes les urbanitzacions de la nostra zona. També trobareu exemplars distribuïts als equipaments municipals, com ara la Biblioteca Can Coromines, Ràdio Sant Pol o l'Ajuntament de Sant Pol, on també tindreu disponible l'edició.

Consulta l'edició digital en aquest arxiu adjunt.

Publicació 09.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina