X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Famílies amb infants: Engresqueu-vos amb el cicle de teatre infantil 2018

Diferents companyies de teatre posaran la nota de color i diversió durant aquesta tardor.

La regidoria de cultura i festes de l'Ajuntament de Sant Pol vol que aquesta època de l'any no sigui tan grisa. Per aquest motiu, el Centre Cultural i d'Esbarjo de Sant Pol i aquesta àrea del consistori han organitzat tres sessions teatrals dirigides al públic més menut de la casa.

La primera de les obres, que porta per nom «Embolic a la granja», està pensada per a infants a partir dels 3 anys d'edat i estarà representada per La Baldufa Teatre el proper aquest diumenge 28 d'octubre. La història tracta sobre una granja on conviuen diversos animals i la desaparició d'un ou. Una sàtira en forma de faula que parla dels conflictes actuals a la nostra societat explicats d'una manera senzilla, reflexiva i amb molt bon humor.

Novembre teatral

La següent de les sessions tindrà lloc dues setmanes després, concretament l'11 de novembre, data on Tanaka Teatre representarà un espectacle de teatre i titelles per a tota la família, on el públic podrà participar, decidir i construir com fer un consum responsable. «La botigueta», com es diu aquesta obra programada, té un públic objectiu major de 6 anys, edat que coincideix amb la recomanada per assistir al darrer dels espectacles del cicle, «Tubs del món».

La tercera i última de les representacions serà una trobada musical amb un personatge entranyable que ens descobrirà el seu univers personal i la seva particular manera de relacionar-se amb els objectes. El proper 25 de novembre, Bufa & Sons, amb Marc Vila, Guillem Aguilar i Xavi Lozano al capdavant, ens oferirà un concert extravagant amb unes exquisides composicions musicals. Un espectacle on l'emoció, la màgia i el riure també estan assegurats per als assistents. Totes les obres començaran a les 6 de la tarda i tindran lloc al Centre Cultural i d'Esbarjo de Sant Pol de Mar. El preu de l'entrada és de 5€.

Publicació 24.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina