X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El pronòstic meteorològic no impedeix una pluja de visitants a la Fira de la Tardor

La varietat d'activitats enfocades per a tota la família, el principal reclam d'aquest cita anual.

Els aiguats del passat cap de setmana no van impedir la celebració de la vuitena Fira de la Tardor d'enguany. Tot i que les primeres hores del matí del dissabte van ser incertes pel pronòstic meteorològic, a mig matí els núvols van donar una treva als 45 paradistes i als centenars de visitants que es van apropar fins a Sant Pol per conèixer aquesta mostra local de productes i articles seleccionats per aquesta època de l'any.

El matí va començar amb una petita mostra d'oficis artesans a la plaça de l'Estació, on els infants van poder descobrir com treballava el fang un mestre terrissaire o com modelava el vidre un bufador, unes activitats que es van mantenir durant tot el dia en el mateix indret. Una altra proposta que també va tenir molt d'èxit i que també es va dur a terme durant tota la jornada però en una altra ubicació, en aquest cas als Quatre Cantons, va ser una petita mostra de cerveses artesanes, on hi participaven tres marques diferents que donaven a conèixer les seves varietats acompanyades d'un espai reservat que s'havia instal·lat a la vora.

La Fira de la Tardor també va pensar en els infants preparant inflables, taller infantils de tota mena, una xocolatada que va anar a càrrec de l'alumnat de 6è de primària de l'Escola Sant Pau, espectacles infantils i, fins i tot, un conta contes que es va poder escoltar a la Biblioteca de Can Coromines.  Durant la tarda, la solidaritat va tenir un lloc destacat a la fira amb una donació de sang que es va fer des de les 5 de la tarda fins a les 9 del vespre a l'edifici de Ca l'Arturo. La música també va ser-hi present amb una cercavila de la Big Bang Valona que va recórrer diversos carrers de la població i amb música en directe a la carpa de les mostres de cervesa artesana.

Consulta la jornada en imatges amb el nostre àlbum de Flickr.

Publicació 19.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina