X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El cicle de caminades per a la gent gran «A cent cap als 100» s'estrena a Igualada

En aquesta primera sortida han participat 28 persones majors de 54 anys residents a Sant Pol de Mar.

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Pol i el departament d'Esports de la Diputació de Barcelona s'han proposat un any més posar en forma las santpolencs i santpolenques més veterans. Durant el proper mig any, aquestes àrees institucionals han programat quatre passejades de marxa nòrdica amb les que tothom qui participi podrà assolir aquest objectiu fent exercici.

Amb aquesta motivació, aquest dimecres 21 de novembre un total de 28 persones, acompanyats pel regidor d'Esports, en Dani Comas i la tècnica d'Esports, l'Emma Olasz,  s'han desplaçat amb autobús fins a la població d'Igualada amb la finalitat d'estrenar aquest cicle. Els excursionistes han fet un recorregut suau i assequible per pista forestal amb bastons de marxa nòrdica, un material indispensable per portar a terme la pràctica d'aquesta modalitat esportiva i que facilita l'organització durant les sortides.

Passejades adaptades

El cicle de caminades  "A cent cap als cent" és una iniciativa impulsada des de la Diputació de Barcelona que ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província a persones majors de 54 anys i de viure la natura d'una altra manera. A la mateixa vegada, aquest conjunt de caminades afavoreix les relacions interpersonals i l'intercanvi de coneixements en relació amb el món natural. Uns beneficis que s'afegeixen al fet de practicar esport.

La propera excursió tindrà lloc el 31 de gener i es farà a Sant Vicenç de Castellet. Un mes després, tothom qui vulgui participar en aquestes caminades tindrà l'oportunitat de conèixer Castellbisbal. I el punt i final del cicle es posarà a Sant Pol de Mar, on es realitzarà la darrera de les quatre caminades. Serà el 3 d'abril. Per a més informació i inscripcions, podeu trucar al telèfon de Ca l'Arturo (93 760 30 06) tots els dilluns, dimecres i divendres i preguntar per l'Emma.

Temes relacionats
Publicació 21.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina