X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Trobada de Bandes enceta amb bon ritme la Festa Major de Sant Pau

Dissabte passat, els principals carrers de Sant Pol van presenciar la cercavila musical que van protagonitzar la Trinxaranga de Solsona, l'Orquestrina Synerenca d'Arenys de Mar i la Big Bang Valona de Sant Pol amb motiu de la Festa Major d'hivern de la població. Les bandes van posar ritme al dissabte tocant temes musicals molt coneguts però amb l'estil personal de cadascuna. Per tercer any consecutiu, aquesta trobada se celebra coincidint amb les activitats programades per celebrar la festivitat d'un dels patrons del municipi, Sant Pau.

Els grups musicals van sortir al migdia de Ca l'Arturo per realitzar una cercavila pel centre del poble. La plaça de la Vila, el carrer Nou, Quatre Cantons o Abat Deàs són alguns dels carrers que es van omplir amb la música dels tres conjunts. La Trinxaranga de Solsona era la banda que venia de més lluny, tot i que entre els tres conjunts hi va haver des del principi molt bona sintonia.

Un cop fet el recorregut al nucli antic de la població, la trobada es va dirigir cap a la carpa de l'envelat, on la festa musical va continuar amb diverses actuacions de les bandes i del cantautor Jaume Arnella. Durant l'acte, es van vendre tiquets per poder gaudir del dinar de bandes on es va servir amanida i mandonguilles amb sèpia i pèsols.

 
 

Temes relacionats
Publicació 22.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina