Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Núria de Gispert i Sor Lucia Caram, presents a la Festa Major de Sant Pau

Ambdues personalitats visitaran el municipi en dies diferents amb motiu de la Festa Major d'hivern.

L'Ajuntament de Sant Pol ha convidat durant aquests dies festius dues figures públiques molt conegudes. Per una banda, aquest divendres 25 de gener, festivitat de Sant Pau, està previst que Sor Lucia Caram assisteixi a la missa solemne dedicada al nostre patró que tindrà lloc a les 11:00 del matí a l'Ermita de Sant Pau. Caram també aprofitarà la seva visita a Sant Pol per passejar per la Fira de Sant Pau, que restarà oberta durant tot el dia als carrers Nou i Tobella. Durant la seva estada, aquesta monja dominica Creu de Sant Jordi 2018 estarà present a la parada que tindrà a la Fira la Fundació Rosa Oriol, on vendrà i signarà els seus llibres.

La jornada continuarà amb la cercavila de gegants que tindrà lloc des de la Plaça de Sant Pau fins a la Plaça Torrent Arrosser, on també tindrà lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona. En acabat la cercavila, a la mateixa plaça es farà el tradicional ball de l'almorratxa i un vermut popular. Els infants també tindran espectacle d'animació infantil a la plaça de l'estació a les 17:30 hores a càrrec de Jaume Barri i ja al vespre coneixerem qui serà el proper Hereu i Pubilla de Sant Pol 2019.

Signatura al llibre d'honor

Qui va ser la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, tampoc es vol perdre els actes previstos per aquest dissabte, on també ha estat convidada. L'agenda prevista de Gispert contempla la visita al monument en honor a Manuel Carrasco i Formiguera, així com el desplaçament a peu fins al Centre d'Interpretació de la «Caseta de la Maquinilla».

L'expresidenta també passejarà pel centre comercial del poble, acompanyada per l'Alcaldessa, Montserrat Garrido, i altres regidors del govern municipal, que passaran pel carrer Nou, tot fent ruta cap a l'Ajuntament on Núria de Gispert signarà el llibre d'honor del consistori. Acte seguit, tindrà lloc el ball de l'almorratxa a la plaça de l'ajuntament i a les 19:00 hores tindrà lloc l'acte institucional dedicat als 40 anys d'ajuntament democràtic, un acte que també comptarà amb la presència de Núria de Gispert i on es donaran cita tots els representants polítics que han fet possible aquestes 4 dècades de democràcia local.

Publicació 24.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina