X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Carnestoltes d'enguany repartirà 725€ en premis

Les millors disfresses, comparses i carrosses rebran premis en vals per bescanviar a la Unió d'Establiments de Sant Pol i, fins i tot, un cap de setmana a Andorra per a dues persones.

Aquest cap de setmana es viuran dies molt intensos a la nostra població. El rei de la rauxa i la disbauxa arribarà aquest divendres per premiar, un cop més, l'originalitat de les carrosses, disfresses i comparses que es passegin per la Gran Rua santpolenca. Aquest 2019 els premis arribaran fins als 725€ en vals per bescanviar a la Unió d'Establiments i Serveis de Sant Pol. D'aquesta xifra, la mateixa Unió d'Establiments aportarà 200€ i la regidoria de Festes de Sant Pol afegirà la resta.
Com ja és habitual, el recorregut de la Gran Rua es farà des de la Plaça de l'Hotel, passant pels carrers Tobella i Consolat de Mar, per dirigir-se finalment cap a l'envelat del Parc del Litoral. Un cop allà, coneixerem quines creacions s'emportaran els premis que l'organització ha previst. Es recomana a la categoria de les carrosses que estiguin mitja hora abans de la sortida de la rua, és a dir, a les 18:30 amb l'objectiu que l'organització les ordeni. Prèviament, caldrà inscriure's a Ca l'Arturo (C/Ignasi Mas Morell, 9) i designar un responsable per a cada carrossa.

En el cas de les comparses, grups de 3 o més persones amb el mateix motiu de disfressa, és aconsellable que aquestes facin també la seva reserva prèvia a Ca l'Arturo. Malgrat aquesta recomanació, les comparses també es podran inscriure mitja hora abans de la sortida a la Plaça de l'Hotel. Pel que fa a la categoria individual o parelles, aquestes no caldrà que facin inscripció, fent la rua ja entraran en concurs.

Premis a la creativitat

Les recompenses que estan en joc van des dels 50€ fins als 150€ en vals de descompte que es podran bescanviar a la Unió d'Establiments i Serveis de Sant Pol de Mar. Tanmateix, totes les categories premiades rebran un lot de productes. En el cas del primer premi individual o per parelles, a més dels 50€ en vals també aconseguiran un cap de setmana a Andorra.

El jurat que decidirà qui s'emportarà els premis  descrits estarà format per il·lustres vilatans de la nostra població que valoraran l'originalitat, la creativitat, el maquillatge, la temàtica, la imaginació, la confecció pròpia o qualsevol altre element que cridi l'atenció. El veredicte es farà públic el mateix dia de la Gran Rua, el dissabte 2 de març, a les 23:30 hores a l'envelat.

Consulteu les bases en el document adjunt o visiteu: https://santpol.cat/carnaval
 

Publicació 28.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina