X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'EUHT StPOL aconsegueix posicionar-se entre les 20 millors universitats d'àmbit hoteler del món

El rànquing internacional d'universitats publicat per QS (Quacquarelli Symonds) la situa en la 19ena posició.

L'Escola Universitària d'hoteleria i Turisme de Sant Pol continua cultivant èxits més enllà de les nostres fronteres. Aquest 2019, l'EUHT ha escalat prop de 30 llocs, respecte l'any anterior, per situar-se en el 19è lloc del rànquing mundial QS, el qual mesura l'excel·lència educativa de més de 1.200 universitats d'arreu del món segons 48 matèries o àrees de coneixement.

L'EUHT StPOL, centre privat adscrit a la Universitat de Girona, compta amb 53 anys de trajectòria formant professionals de la direcció hotelera, turística i arts culinàries. El centre santpolenc serveix de model d'Hotel-Escola universitari pioner a Europa amb una metodologia d'aprenentatge teòrico-pràctica amb la que els estudiants experimenten amb clients reals des del primer dia.

Recordem que l'EUHT StPOL és l'única escola universitària d'hoteleria i turisme de l'estat espanyol amb acreditació d'estudis regida pel sistema universitari espanyol i que hagi estat guardonat amb la Placa de Oro al Mérito Turístico atorgada pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio del govern estatal. De la mateixa manera, també ha estat reconeguda amb la Placa d'Honor de Turisme de Catalunya pel govern de la Generalitat.

Temes relacionats
Publicació 28.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina