X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Torna el Casal Municipal de Sant Pol, sessió informativa per a famílies el proper dijous

Enguany les inscripcions es podran fer online a partir del 27 d'abril a l'adreça: www.peretarres.org/estiu/casals

Aquest 2019 el Casal Municipal de Sant Pol girarà entorn al món del circ. La Fundació Pere Tarrés i el Circ Raluy Legacy han organitzat per als infants uns dies on la diversió i l'entreteniment estan assegurats.

Enguany, el casal tindrà lloc entre el 25 de juny i el 26 de juliol, i s'estendrà 5 dies més al setembre, del 2 al 6. Les modalitats que s'ofereixen cobreixen des del servei d'acollida de matí, dinar o tarda, passant per les estades independents o les de dia sencer, de 9 del matí fins a les 16:30 hores.

Tal i com podeu comprovar en el fulletó adjunt de la programació, tothom qui s'inscrigui podrà gaudir de les sortides que s'inclouen al casal, com la que es farà al Circ Raluy, la del Gnomopark, la del Sorrall o la del Parc de Malgrat.  Totes quatres es realitzaran amb autorcar. A més, la programació setmanal inclourà activitats en anglès gimcanes  i dinàmiques de grup, entre d'altres propostes.

Amb la voluntat d'ampliar aquestes i d'altres informacions, s'ha organitzat una reunió informativa a Ca l'Arturo el proper dijous 9 de maig a les 17:00 hores. Allà s'explicarà àmpliament la motivació del Casal Municipal i es respondran les preguntes que facin les famílies assistents.  Si voleu fer les inscripcions sense necessitar d'assistir a la reunió, podeu fer les vostres reserves on line a: www.peretarres.org/estiu/casals. Per a més informació sobre el casal, podeu trucar al 93 366 86 06 i escriure un mail a: casals@peretarres.org

Publicació 02.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina