Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

Enguany, els joves dediquen 10 hores fora de l'horari lectiu a cončixer de primera mā la realitat social més propera, colˇlaborant en diverses accions de caire solidari. L'última activitat és la seva implicaciķ en la jornada de donaciķ de sang que tindrā lloc dissabte, 11 de maig, de 17 a 21 h a Ca l'Arturo.

L'Institut de Sant Pol ha posat en marxa aquest curs el projecte de Servei Comunitari, que vol acostar els joves a la seva realitat més propera. Es tracta que tots els alumnes de 4t d'ESO dediquin 10 hores fora de l'horari lectiu a colˇlaborar en accions solidāries per millorar la realitat social de la vila. Així doncs, els alumnes han colˇlaborat amb les escoles de primāria de Sant Iscle i Sant Cebriā; amb l'Associaciķ Crisol; amb la Llar d'Avis de Sant Pol; amb la Campanya del Gran Recapte; amb el servei SIE de Cārites; amb l'Associaciķ de Dones de la Vallalta i amb la campanya de donaciķ de sang del Banc de Sang i Teixits.

Precisament, en el marc d'aquesta campanya de donaciķ de sang, els alumnes van crear un eslōgan i un logo (a la imatge), van gravar una falca publicitāria a Rādio Sant Pol, i faran difusiķ a l'Escola Sant Pau pels alumnes de Cicle Superior. La jornada de donaciķ de sang tindrā lloc el dia 11 de maig durant la Fira de la Maduixa, a Ca l'Arturo, de 17 a 21 hores.

Publicaciķ 11.05.2019