Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La maduixa torna a ser la protagonista del mes de maig

La Fira de la Maduixa ha tornat a registrar una gran xifra d'assistència. Durant tot el cap de setmana passat, es va celebrar la fira a la plaça de Torrent Arrosser, per on hi van passejar moltíssimes persones atretes pel fruit protagonista, la maduixa. El bon temps del cap de setmana també va ajudar a gaudir de les diverses activitats que s'hi van realitzar.

Dissabte es va instal·lar la Fira de la Maduixa al matí amb unes 14 parades i, durant tot el dia, s'hi va passejar molta gent. Un inflable infantil i diversos tallers van fer la delícia dels més menuts. Els adults van poder gaudir del tast de còctels, sucs i batuts fets amb maduixa i de la música en directe a càrrec de Two of us. El regidor de Festes, Robert Garcia, valorava molt positivament aquest primer dia de fira.

La fira va comptar amb la presència improvisada del conseller d'Interior, Miquel Buch, que, com a maresmenc que és, no es va voler perdre aquesta cita. L'alcaldessa, Montserrat Garrido, va acompanyar-lo i el va presentar als diversos productors que venien els seus productes.

Entre les activitats que es van dur a terme, l'entitat Dones de la Vallalta va organitzar la rifa d'una caixa de maduixes. La guanyadora de la rifa va ser la Marina. Els diners recaptats van ser destinats a la unitat de cardiopaties infantils de l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Diumenge va continuar la festivitat durant el matí, amb la Fira de la Maduixa i diversos tallers per als infants. Al migdia, van actuar la Big Bang Valona i els Bastoners de les Guilleries. El punt àlgid de la festa va arribar amb la Maduixada popular, on tothom qui va voler va poder assaborir maduixes amb nata o xocolata i un got de cava.
 

Publicació 17.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina