Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nou èxit del Concurs de Postres i Pastissos que donava el tret de sortida de la Fira de la Maduixa

Enguany hi van participar 21 persones entre adults i infants. La celebració va comptar amb l'actuació de la contacontes Gemma Ventura.

El Concurs de Postres i Pastissos de Maduixa va ser, un any més, el tret de sortida de la Fira de la Maduixa, que es va celebrar el cap de setmana passat. El Concurs es va dur a terme divendres passat, 10 de maig, a la Biblioteca de Can Coromines amb un nou èxit de participació. Finalment, hi van prendre part 21 persones, 9 infants i 12 adults.
Com a novetat d'aquest any, durant la deliberació del jurat, els més petits van gaudir d'una contacontes, la Gemma Ventura, que va explicar un parell de contes als presents durant els minuts d'espera.

Premiats
Després de la deliberació, el jurat va fer públic el seu veredicte. Tal com explica el regidor de Festes, Robert Garcia, la decisió va ser difícil a causa del bon nivell de tots els participants.
En la categoria d'adults, el premi a la Millor Presentació va ser per a Montse Alonso; el premi al Més Gustós va recaure en Roser Gispert, i el pastís Més Original va ser el d'Elisabet Tió.
En la categoria d'infants, els premis van ser per a l'Èlia Sagristà, per a la Millor Presentació; el Marc Arozamena, que va presentar el pastís Més Gustós, i per a la Milena i el Max, amb el pastís Més Divertit. En aquesta edició, es va atorgar un nou premi especial per a Celíacs, que va ser per a l'Aina Quesada.
Fotos: Ràdio Sant Pol i Biblioteca de Can Coromines.

Publicació 17.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina