Ajuntament de Sant Pol de Mar
On menjar?
  • RESTAURANT L’ERMITA

    Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
    Ctra. N-II, Km.664 
    T. 937 600 051 
    www.lermitarestaurant.com / Instagram: @ermita_restaurant
    Cuina mediterrània, de mercat i de proximitat. Hotel gastronòmic Gran Sol***
    Servei de recollida per emportar.
    Obert cada dia
    Preu mitjà carta: 35 €. Menú L’Ermita: 29 € (del 24 de juny a l’11 de setembre)

     


    CASAFINA

    C/ Santa Clara, 3 
    T. 930 376 559
    Instagram: @casafina_santpol
    Cuina mediterrània amb el nostre toc. 
    Plats recomanats: els esmorzars de forquilla i els guisats del dia, com la coliflor rostida o el jarret de Porc.
    Els dilluns tanca per descans.
    Menú de migdia: 17 €. Menú de cap de setmana i festius: 24 €
    Carta (servei de sopars): entre 25 i 30 €

     



    CUINA SANT PAU

    C. Nou, 10
    T. 937 600 950
    www.cuina-santpau.cat / Instagram: @cuinasantpau
    Cuina mediterrània, de temporada, per compartir. Plats recomanats: canelons de tres carns, arrossos i “muqueca” de peix.
    Els dilluns i dimarts tanca per descans.
    Carta: a partir de 50 €

     



    EL SOT DEL MORER

    Ctra. N-II, Km. 664,7
    T. 937 601 105
    www.elsotdelmorer.com / Instagram: @elsotdelmorer
    Cuina mediterrània i catalana, de mercat. Plats recomanats: bacallà, “roastbeef”, fideuada i arrossos. 
    Els dilluns tanca per descans.
    Menú diari: 17€. Menú de cap de setmana: 30€
    Carta: a partir de 25€

     


    LA CASA NOSTRA

    C. La Riera, 13
    T. 937 601 162
    www.lacasanostra.cat / Facebook: La Casa Nostra / Instagram: @lacasa.nostra
    Cuina italiana/mediterrània. Plats recomanats: Broqueta de carbassó i gambes, Rigatoni a la carbonara i Pizza Parmiggiana. 
    Servei de comandes per emportar i a domicili (sols els caps de setmana). 
    Del 21/06 al 11/09 els dimarts tanca per descans. Ofereix sopars cada vespre i dinars els dissabtes i diumenges. 
    La resta de l’any obre de dijous el vespre a diumenge el migdia.
    Carta: a partir de 25€.

     


    LA REPÚBLICA DE BURINONS

    C/ Abat Deàs, 28
    T. 930 294 882 
    Instagram: @LaRepublicadeBurinons
    Cuina de Km0, amb vins naturals i amb hort propi. Plats recomanats: Bomba de carabassó i Galta de porc guisada. 
    Servei de comandes per emportar. 
    Els dilluns i dimarts tanca per descans.
    Carta: entre 25 i 30€.

     


    LA SELVA

    C. Nou, 50 
    T. 937 601 122
    www.restaurantlaselva.cat / Facebook i Instagram @laselva_restaurant
    Cuina casolana a base de carns a la brasa, amanides, pasta i pizzes. 
    Servei de comandes per emportar. 
    Obre de divendres el vespre a diumenge migdia.
    Carta: entre 20 i 30€.

     


    LA TAVERNA

    C. La Riera, 3
    T. 691 308 170
    Instagram: @latavernadesantpoldemar
    Cuina de mercat. Tapes i platillos. Plats recomanats: paella, "xurrasquito amb ximixurri" i “ceviche”.
    Servei de comandes per emportar.
    Carta: a partir de 20€.

     



    MARGOT

    C. Manzanillo, 15
    T. 937 600 302 
    Instagram: @restaurantmargot
    Cuina tradicional catalana i marinera. Plats recomanats: paella, fideuada i arròs negre. 
    Servei de comandes per emportar. 
    Els dimarts tanca per descans.
    Menú de migdia: 17 €. Menú de cap de setmana: 27 €.

     



    RESTAURANT DEL CLUB NÀUTIC

    Av. Dr. Furest, s/n 
    T. 937 600 717
    www.cnspm.es / Instagram: @clubnauticspm
    Cuina mediterrània. Plat recomanat: paella de peix i fideuada. 
    Servei de comandes per emportar. 
    Obert tot l’any.
    Carta: a partir de 29 €

     


    RESTAURANT EL MOLÍ

    C. Consolat de Mar, 43
    T. 937 603 014 - 617 124 914
    Instagram: @elmoli_restaurant
    Cuina mediterrània, casolana i mercat. Plats recomanats: peix fresc, paella i confit d’ànec.
    Diumenge vespre i dilluns tanca per descans.
    Menú de migdia: 21 €. Suplement de terrassa: 1 €

     


    VORAMAR

    Pl. del Torrent Arrosser (platja de les Barques)
    T. 937 600 654 - 646 338 632 (reserves per WhatsApp)
    Facebook: Terrassa Voramar / Instagram: @terrassa.voramar
    Cuina mediterrània a base de peix i productes frescos.
    Plats recomanats: peix al forn o a la brasa, suquets i arrossos. 
    A l’hivern els dimarts tanca per descans
    Carta: 30 €. Menú de migdia (no es serveix a l’estiu): 18,50 €.

     



    XALOC

    Av. Dr. Furest, 22
    T. 937 602 391
    Facebook: Xaloc Restaurant / Instagram: @xaloc.restaurant
    Cuina mediterrània, casolana i de mercat. 
    Plats recomanats: paella, fideuada i peix fresc.
    Servei de comandes per emportar. Servei continuat. 
    Els dilluns tanca per descans.
    Carta a partir de 20 €. Menú de migdia (no es serveix a l’estiu): 16,95 €.

    Tornar a la pàgina anterior