X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Prohibit l'accés de gossos a les zones verdes del Parc del Litoral

Aquesta setmana s'han instal·lat uns rètols al parc del Litoral on s'informa de la prohibició d'accedir amb animals de companyia a les zones verdes del parc.

Malgrat que durant molt de temps s'ha permès l'accés dels gossos als espais verds, l'Ajuntament ha hagut de prendre aquesta mesura perquè es tracta d'un espai molt utilitzat per infants, famílies, casals i esplais i cal garantir que reuneix les condicions higièniques i sanitàries necessàries.

Des del consistori s'han realitzat diverses campanyes informatives per tal que els propietaris recullin els excrements dels seus gossos i, tot i que cada cop són més les persones que passegen els seus animals de manera responsable, encara n'hi ha que no compleixen amb les seves obligacions. I, a més dels excrements, els orins suposen un altre problema higiènic i sanitari que no es pot controlar.

De totes maneres, els gossos sí que podran circular lligats pels diferents camins de sauló que hi ha entre les zones verdes del parc, així com pel passeig dels plàtans.
 

Temes relacionats
Publicació 03.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina