X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Entra en funcionament el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics de la plaça Anselm Clavé

L'estació de recàrrega per a vehicles elèctrics situada a la plaça Anselm Clavé ha entrat en funcionament aquest cap de setmana després que s'hagi enllestit la instal·lació necessària per prestar el servei.

L'estació pot donar servei a un màxim de dos cotxes i dues bicicletes alhora i la potència total que ofereix és de 15 kW/h, la qual es distribueix de manera automàtica en cas que s'hi endolli més d'un vehicle alhora. 

Així doncs, el temps de recàrrega dependrà de diferents factors, com ara les característiques tècniques de cada vehicle i el nombre d'usuaris connectats a l'estació de recàrrega.

Un cop posada en funcionament, l'Ajuntament estudiarà l'ús que en facin els ciutadans per determinar la necessitat de contractar una potència superior, com ja s'ha fet aquest estiu en el punt de recàrrega del Parc del Litoral.

La posada en marxa de l'estació de recàrrega d'Anselm Clavé també implica que a partir d'ara només hi podran estacionar els vehicles elèctrics en el moment de carregar les bateries.

Temes relacionats
Publicació 18.11.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina