X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comencen les obres d'ampliació de l'escola Sant Pau

Aquest dilluns 30 de novembre es posen en marxa els primers treballs per executar l'ampliació de l'escola Sant Pau, la qual suposarà la primera passa per a la construcció del futur institut-escola de Sant Pol de Mar.

Aquesta primera fase del projecte preveu ampliar l'actual escola Sant Pau, ocupant l'espai buit entre l'ala oest de l'aulari i l'edifici dels vestidors i gimnàs, els quals quedaran connectats a través d'un porxo en planta baixa.

Es projecta un edifici en planta baixa i planta primera seguint els paràmetres i acabats de l'edifici actual, donant continuïtat a l'edifici existent i seguint les mateixes característiques tècniques i formals de l'escola actual.

El projecte contempla que la nova superfície construïda per planta sigui de de 220,55m2, de manera que es guanyaran un total de 441,10m2, a més de 57m2 de porxo exterior. A la planta baixa es farà una aula de 50m2 i una sala pel professorat de 90m2, mentre que a la planta primera s'hi habilitaran tres aules de 49m2. La nova construcció tindrà comunicació amb els dos patis de l'escola, així com amb l'edifici existent, tan a nivell de planta baixa com de planta pis. Podeu veure els plànols d'aquest projecte al peu de la pàgina.

L'execució de les obres d'ampliació de l'escola s'ha adjudicat a l'empresa Voracys SL per un import de 524.855,54 euros amb IVA i es preveu que tinguin una durada de cinc mesos.

D'altra banda, des de l'Ajuntament hem habilitat un espai virtual des del qual oferim tota la informació relacionada amb la construcció de l'institut-escola i donem resposta als dubtes que la ciutadania pugui tenir envers aquest projecte. Hi podeu accedir clicant aquí.
 

  

 

  

 

   

 

Temes relacionats
Publicació 27.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina