X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Com valores la seguretat de Sant Pol?

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar es troba en ple procés d'elaboració del Pla de Seguretat Local, un instrument de diagnosi i planificació organitzativa i funcional per afrontar les polítiques de seguretat de la vila de manera més eficient, ja sigui des d'una perspectiva social, econòmica, demogràfica o territorial, entre d'altres.  

L'elaboració del Pla de Seguretat Local de Sant Pol de Mar comporta diferents fases, com ara l'anàlisi de les dades sobre riscos i estat de la seguretat a Sant Pol de Mar, l'elaboració d'entrevistes i sessions de treball amb un equip transerval per analitzar la diagnosi, així com sessions amb els Grups Municipals per validar el diagnòstic i el Pla. 

Una part important en el procés d'elaboració del document, són les aportacions que pugui realitzar la pròpia ciutadania. És per això que s'ha preparat aquest breu formulari per conèixer les necessitats, demandes, percepcions i expectatives dels vilatans. Totes les vostres aportacions seran analitzades i tingudes en consideració en l'elaboració del Pla de Seguretat Local.

Temes relacionats
Publicació 16.02.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina