X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Dispositius especials de seguretat pels caps de setmana

La Policia Local va realitzar el passat cap de setmana un dispositiu especial per tal de donar més seguretat a la zona centre del municipi. Es van realitzar identificacions i escorcolls en prevenció del consum i tinença de substàncies estupefaents a les zones de més concurrència, com ara l'andana de l'estació de tren, la plaça Sant Pau, la plaça del Torrent Arrosser i la pista esportiva de La Punta.

Durant tot el dispositiu especial es van denunciar actes incívics com anar per la via pública sense mascareta, conduir patinets elèctrics per llocs prohibits i manipulant el telèfon mòbil,  per consum o tinença de substàncies, així com per consum d'alcohol a la via pública, o per portar el gos deslligat per la via pública i per la platja en horari restringit.

A la matinada, els agents van portar a terme un control de trànsit a l'N-II, en el qual es van denunciar administrativament alguns conductors per conduir sota els efectes de l'alcohol. També a partir dels escorcolls realitzats es va denunciar un conductor per tinença de substàncies estupefaents.

Des de la Policia Local de Sant Pol de Mar s'informa que aquests dispositius es continuaran realitzant i que hi haurà tolerància zero amb l'incivisme i amb l'alcohol i les drogues en la conducció.
 

Temes relacionats
Publicació 08.06.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina