X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local realitza cinc detencions amb col·laboració ciutadana

La Policia Local de Sant Pol de Mar va detenir aquest dimarts 20 de juliol un total de cinc persones en dues actuacions que es van portar a terme gràcies a la col·laboració de veïns i veïnes i de la ràpida actuació policial.

La primera de les actuacions va tenir lloc al migdia a la zona de la deixalleria, després de rebre l'avís de que hi havia una persona a l'interior de la deixalleria, fora de l'horari d'obertura d'aquesta. En arribar al lloc, les patrulles van observar un vehicle estacionat a l'exterior de l'equipament, i es va comprovar que no tenia la documentació correcta i que el seu propietari tenia un requeriment de cerca i captura. Els agents van localitzar l'home entre les canyes del voltant i el van detenir i posar a disposició de la justícia.

D'altra banda, sobre quarts de deu de la nit una patrulla que realitzava la seva ronda per la zona de Morer va rebre l'avís d'un veí del carrer Enric Morera informant que havia vist unes persones dins d'un dels habitatges i que sospitava que no n'eren les propietàries. Els agents van comprovar com a la porta de l'immoble hi havia un vehicle amb un home al volant que, en veure l'aproximació del vehicle policial, va intentar fugir sense èxit juntament amb un segon home que va sortir del domicili en aquell mateix moment. A ambdós se'ls va fer sortir del vehicle i van ser reduïts al terra pels agents, que van haver de fer ús de la seva arma reglamentària. Minuts més tard els agents també van detenir dues dones que van sortir de l'interior del domicili.

Posteriorment es van comprovar que hi havien accedit per realitzar un robatori amb força i que les quatre persones pertanyen a una banda organitzada amb ramificacions a altres països d'Europa, per la qual cosa des de l'Ajuntament es vol felicitar la important i ràpida actuació policial dels agents que hi van intervenir, alhora que s'agraeix la col·laboració ciutadana i es recorda que aquesta és essencial per poder ser més efectius a l'hora d'evitar activitats delictives a la vila.
 

Temes relacionats
Publicació 21.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina