X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Fem de les platges de Sant Pol un lloc lliure de Covid!

Un ús adequat de les platges requereix de la màxima CO-RESPONSABILITAT de les persones usuàries que hauran de seguir de forma rigorosa les mesures de seguretat establertes, en especial les distàncies de seguretat i l'ús de la mascareta d'acord amb el que hagin establert les autoritats sanitàries en cada moment (tant a l'aire lliure com en instal·lacions tancades). Per aquesta raó, us recordem aquesta sèrie de consells per garantir que les platges de Sant Pol de Mar siguin espais lliures de Covid-19:

• No poden anar a la platja ni fer ús de les instal·lacions les persones que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari degut a un diagnòstic per COVID-19, o que es trobin en període de quarantena domiciliària per ser contacte estret d'alguna persona que hagi estat diagnosticada de COVID-19.

• En cas de patir algun símptoma compatible amb la COVID19 (febre, tos, sensació de falta d'aire, malestar general, o bé en alguns casos mal de cap, pèrdua del gust, fatiga, mal de coll, dolor muscular, vòmits o diarrea) cal trucar al stelèfons 061 (CatSalut Respon), al 012 (Consultes generals) o al 112 en cas d'emergència.

• Prioritzeu l'accés a platges vigilades però en horaris o zones de menor afluència. Limiteu les hores de permanència per facilitar la rotació i reduir possibles aglomeracions que impedeixin garantir les distàncies de seguretat.

• S'ha de respectar la distància de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la COVID-19, i, en particular, les relatives al manteniment d'una distància mínima de seguretat de, al menys, un metre i mig entre banyistes o grups de banyistes, tant a l'aigua com a la sorra, i també entre els objectes personals, com ara tovalloles, gandules i para-sols. Aquesta distància no serà necessària entre persones convivents.

• S'han d'evitar aglomeracions. Cal evitar l'afluència a platges de grups nombrosos d'usuaris. En tot cas, es recomana que els grups siguin d'un màxim de 10 persones, excepte en el cas de persones convivents.

• S'han d'utilitzar els lavabos respectant el límit d'ocupació màxima d'una persona, excepte en aquells supòsits de persones que puguin necessitar assistència, en aquest cas també es permetrà la utilització per a l'acompanyant. Han de rentar-se i desinfectar-se les mans amb freqüència.

• Cal evitar la compartició de menjar i estris de bany. En cas de ser necessari l'ús compartit, cal desinfectar-los abans.

Temes relacionats
Publicació 28.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina