X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El comerç de Sant Pol et cuida

L'Ajuntament i la Unió d'Establiments i Serveis de Sant Pol de Mar ja tenen a punt la nova campanya de fidelització comercial que es posarà en marxa entre l'11 i el 25 de setembre, amb la qual es regalaran plantes entre la clientela dels comerços de la vila i se sortejarà un lot de productes naturals.

En aquesta ocasió tornarem a fer ús dels PAU, la moneda local que us donaran als establiments adherits a la campanya cada cop que realitzeu una compra mínima de 5 euros. Les persones que reuneixin 3 PAU de tres establiments diferents, els podran bescanviar per una planta el dissabte 25 de setembre, a la parada que trobareu instal·lada al carrer Nou, entre les 10 i la 1 del migdia. Es donarà un màxim de 2 plantes per persona i fins a exhaurir existències.

D'altra banda, se sortejarà un lot de productes naturals entre les persones que participin al 2n concurs de fotografies d'Instragram. Només caldrà que facis un màxim de 3 fotos que donin a conèixer els racons més curiosos i encantadors del poble i les enviïs a comercsantpol@gmail.com

Podeu consultar les bases del concurs al perfil d'Instagram de la Unió d'Establiments i Serveis (@comercsantpol) o amb el document adjunt que trobareu al peu d'asquesta pàgina.

Temes relacionats
Publicació 09.09.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina