X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament, present als actes de commemoració del 150 aniversari del naixement d'Ignasi Iglésias

L'Alcalde de Sant Pol de Mar, Albert Zanca, va assistir el passat diumenge en representació de la nostra vila a l'Ofrena Floral a la tomba d'Ignasi Iglésias que, enguany, obria els actes del 150 aniversari del naixement de l'escriptor de Sant Andreu de Palomar.

L'Ajuntament de Sant Pol hi va assistir convidat pels organitzadors dels actes de celebració del 150è aniversari, en tant que la nostra vila marinera va inspirar el dramaturg a escriure, l'any 1907, l'obra de teatre La barca nova. En la seva intervenció, l'alcalde Albert Zanca va agrair la invitació i va explicar que ell mateix havia participat en la representació d'aquesta obra teatral.

De fet, La barca nova es representarà el pròxim 16 d'octubre al teatre barceloní de la Societat Cultural i Esportiva La Lira amb el muntatge que ha creat el Centre Cultural i d'Esbarjo de Sant Pol de Mar sota la direcció de Josep Mestres. És per aquest motiu que dos dels integrants del Centre Cultural de Sant Pol, Joan Tió i el propi Josep Mestres, també van participar a l'Ofrena Floral amb la lectura de textos d'Ignasi Iglésias.

La vinculació de Sant Pol de Mar amb Ignasi Iglésias a través de l'obra La barca nova també es posa de manifest en l'esbós biogràfic en còmic sobre la vida del dramaturg, a càrrec de David Maynar i Pau Vinyes i Roig, que acaba d'editar Llop Roig per commemorar el 150 aniversari del seu naixement.

Temes relacionats
Publicació 04.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina