X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El delegat del Govern a Barcelona visita Sant Pol

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Sr. Antoni Morral, ha visitat aquest matí Sant Pol de Mar i s'ha reunit amb l'Alcalde, Albert Zanca, i la primera tinent d'Alcalde, Isabel Llari.

Morral ha signat el llibre d'Honor de l'Ajuntament i ha mantingut una trobada amb els representants de l'equip de govern municipal en la qual se li ha preguntat per diversos assumptes que afecten la nostra vila en matèria de mobilitat, com ara el desdoblament del tram ferroviari entre Blanes i Arenys i sobre les possibilitat de millorar l'accessibilitat a peu i en vehicle al centre del poble arran de la pacificació de la N-II. També s'han posat sobre la taula qüestions d'infraestructures, com ara l'enderroc de les guinguetes d'obra de les platgtes.

El delegat del Govern ha pres nota de totes les peticions de Sant Pol i ha anunciat que s'està valorant la possibilitat de crear grups de treball transversals en matèries que afecten a diversos municipis.

Aquesta trobada s'emmarca dins del nou programa de treball del delegat i té com a objectiu conèixer directament l'actualitat territorial dels municipis que formen part de la demarcació de Barcelona.

Temes relacionats
Publicació 21.10.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina