X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nous cursos dels Centres Locals de Serveis a les Empreses

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar informa de dos nous tallers que es posen en marxa des dels Centres Locals de Serveis a les Empreses.

El primer d'ells és el curs d'ESTRATÈGIA DIGITAL DE LA TEVA EMPRESA, que es portarà a terme els dies 8, 10, 15, 17, 22 i 24 de novembre, en horari de 15 a 17.00 h. L'objectiu del curs és ensenyar com dissenyar una estratègia digital integral que aprofiti tots els recursos i aconsegueixi resultats. També és donar una visió panoràmica i integral de les opcions i camins estratègics per desenvolupar negoci a través dels espais digitals.

El curs és gratuït i s'impartírà en línia. Per participar-hi cal inscriure's enviant un correu a innova@pinedademar.org. Si voleu més informació, podeu demanar-la a través del correu electrònic innova@pinedademar.org o trucant al Centre Innova (93.767.15.60 - ext. 4301).

La segona acció formativa que es realitzarà en els pròxims dies és un taller per aprofitar millor els recursos i capacitats del teu projecte o empresa, i a guanyar en competitivitat amb una menor inversió. Un taller molt pràctic on coneixeràs tècniques creatives i de col·laboració aplicades al model de negoci de la teva empresa o projecte empresarial. Sota el títol INNOVA EN EL MODEL DE NEGOCI AMB L'SCOPE, l'autor i creador d'aquest mètode, Jordi Puigdellívol, impartirà aquest taller els dies 15 i 17 de novembre, de 10 a 12.30 h, i el 24 de novembre, de 10 a 13 h.

Serà en format online a través de la plataforma ZOOM. Trobareu més informació clicant aquí. Podeu fer la vostra inscripció emplenant aquesta fitxa i enviant-la a demperedd@canetdemar.cat.

Temes relacionats
Publicació 04.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina