X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple de març dóna la benvinguda al regidor Bernat Ferrer

ple marçEl Ple del mes de març va significar l'estrena de Bernat Ferrer Roura com a regidor de govern, després de la renúncia de la seva companya de partit, Anna Losantos, el passat mes de febrer. Ferrer, que ja havia estat regidor en anteriors mandats, va agrair la feina de la seva predecessora i va estendre la mà a treballar conjuntament amb tots els membres de la corporació.

Un Ple, però, que va començar amb una declaració institucional de suport al poble sahrauí, després que el govern espanyol hagi trencat la seva neutralitat enfront el conflicte del Sàhara Occidental i s'hagi posicionat a favor del rei del Marroc.

D'altra banda, la regidora de Junts per Catalunya, Montserrat Garrido, va prendre el relleu al seu company Àlex Arozamena com a portaveu del partit.

EL Ple també va ratificar l'ampliació dels terminis d'informació pública de l'aprovació inicial de la modificació del PGOM i del Pla especial de Masies i altres construccions en sòl no urbanitzable de Sant Pol.

D'altra banda, el plenari va deixar sense efecte el conveni urbanístic subscrit en data 8 de maig de 1998, entre l'Ajuntament i la propietat de càmping La Maresma per l'incompliment dels compromisos adquirits en el seu dia per ambdues parts.

En matèria de Medi Ambient, es va aprovar el catàleg d'arbres, arbredes i palmeres de Sant Pol en la línia de seguir protegint el patrimoni natural de la vila, mentre que en matèria de contractació es va aprovar el servei de cuina de la llar d'infants Pi del Soldat.

En un altre ordre de coses, es va aprovar mantenir el conveni amb el Consell Comarcal per seguir promovent els Plans Locals d'Ocupació, alhora que, com a assumpte urgent, es va aprovar el conveni amb la Diputació per l'assistència tècnica en matèria de gestió de la facturació local.

El Ple va finalitzar amb el torn de precs i preguntes. Podeu tornar a visionar la sessió plenària en aquest vídeo:

Temes relacionats
Publicació 31.03.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina