X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Ja es pot reservar la pista esportiva de La Punta

Una temporada més, l'Ajuntament de Sant Pol posa a disposició de tothom la pista de futbol de La Punta, que d'entrada s'obrirà els divendres en horari de 16 a 21h, i els dissabtes i diumenges en horari de 9 a 21h (consulteu l'actualització de dies i horaris disponibles aquí).

Com l'any passat, caldrà fer reserva prèvia per poder accedir a l'equipament mitjançant la plataforma ReservaplaySantPol. Aquesta eina permet conèixer en qualsevol moment del dia la disponibilitat de la pista per dies i franges hores, i permet realitzar una reserva sense haver d'esperar a la confirmació per part del personal de la Regidoria d'Esports. Unes reserves que es poden fer amb una antelació màxima d'una setmana.

Per tal de formular una reserva, cal que cadascuna de les persones que vulguin accedir a la pista estiguin registrades prèviament a la plataforma o l'APP ReservaplaySantPol, un procés molt ràpid i que només cal fer una sola vegada. D'aquesta manera, les persones que facin una reserva rebran la confirmació per correu electrònic, amb el qual podran accedir a la pista.

L'aplicació està disponible per a dispositius Android (cliqueu aquí) i Apple (cliqueu aquí).
 

Si teniu dubtes sobre el funcionament del nou sistema de reserva de la pista de La Punta podeu consultar el document de FAQS que teniu adjunt al peu d'aquesta pàgina.

Temes relacionats
Publicació 28.04.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina