X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple d'abril oficialitza el nom de la Plaça del Tint i el pas d'Abad com a regidor no adscrit

ple abril

La sessió plenària celebrada aquest dijous 27 d'abril va aprovar per unanimitat la denominació de Plaça del Tint per a la plaça que properament veurà la llum entre els carrers Tobella i Sant Pau. D'aquesta manera es fa oficial la nomenclatura de l'espai, que va ser sotmesa a votació pública mitjançant la consulta popular celebrada el passat mes de març.

D'altra banda, el Ple d'abril va aprovar l'ampliació del termini de la concessió al Club Tennis Sant Pol d'una porció de terreny de domini i ús municipal. Un cop es finalitza la concessió inicial de 30 anys, s'aplica la pròrroga de 20 anys addicionals que contempla el conveni en vigor.

També en aquesta sessió plenària es va donar compte de la renúncia del regidor Enrique Abad com a representant del PSC i la seva voluntat de passar a ser regidor no adscrit. La decisió s'ha portat a terme quan queda menys d'un mes per a les properes eleccions municipals. Abad va fer lectura d'un manifest per justificar la seva decisió, molt crític amb els organs dirigents del Partit dels Socialistes en diferents estaments. A criteri d'Abad, el partit l'ha deixat desatès en la seva labor de treball com a regidor.

Podeu recuperar la sessió en aquest vídeo:

Temes relacionats
Publicació 28.04.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina