X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Restriccions de trànsit al centre de Sant Pol entre el 15 de juny i el 15 de setembre

Del 15 de juny al 15 de setembre, es posa en marxa l'horari d'estiu per a l'accés de vehicles a la zona restringida dels carrers Consulat de Mar i Nou.

L'accés a aquests carrers del litoral santpolenc romandrà restringit tots els dies de la setmana, incloent festius, de 12 a 21h. Durant la franja restringida, únicament hi tindran accés els vehicles autoritzats. Aquest control es realitza mitjançant càmeres de videovigilància.

Els vehicles que vulguin accedir-hi cal que constin prèviament a la base de dades de la Policia Local. En cas d'urgències i casos especials és indispensable comunicar-ho a policia@santpol.cat en un màxim de 48 hores després d'haver-hi accedit.

En el cas dels vehicles comercials que hagin de descarregar mercaderies, cal que ho facin entre les 8 del matí i les 12 del migdia.

Pel que fa a l'accés al carrer Ferrocarril, es manté la prohibició d'accés i circulació als vehicles no autoritzats per aquesta zona les 24 hores del dia (més informació aquí). El fet de poder accedir a la zona de la Punta no dóna dret a passar pel carrer Nou i viceversa.

Temes relacionats
Publicació 15.06.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina