X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Montserrat Garrido, nova alcaldessa de Sant Pol de Mar

Montserrat Garrido és, des de dissabte passat, la nova alcaldessa de Sant Pol de Mar per al mandat 2023-2027. Així es va decidir en el Ple extraordinari d'investidura celebrat aquest 17 de juny, com a llista més votada en les darreres eleccions municipals i després que cap de les persones que optaven a l'alcaldia hagués obtingut la majoria absoluta dels vots per part dels nous regidors i regidores.

En el torn de paraula, els diferents caps de llista van poder valorar la nova etapa política al capdavant de l'Ajuntament. La cap de llista de la CUP, Isabel Llari, va explicar que el seu partit havia intentat sense èxit formar un govern alternatiu amb ERC i Més Sant Pol i va demanar al nou govern que no aturi els grans projectes iniciats en el mandat anterior, alhora que treballarien des de l'oposició per vetllar pels valors que defensa el seu partit.

Des de Més Sant Pol, Lluís Jornet va manifestar la voluntat de servei al poble des de l'oposició i va demanar consens i debat en les decisions que s'hagin de prendre. També va avançar que estendran la mà al govern sempre que les propostes siguin beneficioses pel conjunt de la població.

Pel que fa a ERC, l'exalcalde Albert Zanca va felicitar la nova alcaldessa i va tenir paraules emotives d'agraïment cap a les persones que l'han acompanyat al llarg d'aquests anys en la candidatura republicana i, sobretot, cap a la seva família pel suport rebut durant el passat mandat. De cara a la nova etapa, va mantenir la voluntat de seguir millorant la vila des de qualsevol que sigui la posició d'ERC, amb les persones en el centre de les seves decisions.

La nova alcaldessa, Montserrat Garrido, va tancar el Ple d'investidura agraint el suport ciutadà obtingut en els darrers comicis i amb molta il·lusió per encarar el projecte polític que volen posar en marxa, que vetllarà per la cohesió social, el suport als joves i a les famílies, al desenvolupament econòmic basat en creativitat, innovació i l'ajuda a la creació d'ocupació, seguir millorant la qualitat dels equipaments i dels serveis públics, reforçar el manteniment i millora dels espais públics, millorar la seguretat i la convivència cívica mitjançant la policia de proximitat, tot col·laborant amb les entitats de la vila, així com amb les forces polítiques que conformen l'Ajuntament. Amb el repte de fer de Sant Pol un poble que mira al futur sense perdre els valors del passat. I va concloure dient que seguirà essent l'alcaldessa que escolta i que actua per a tots els santpolencs i santpolenques.

El nou equip de govern ja s'ha reunit aquest dilluns per començar a marcar les directrius del nou govern municipal i per prendre un primer contacte amb el personal municipal. En els propers dies tindrà lloc un nou Ple extraordinari per definir el nou organigrama polític.

Podeu veure un recull de fotos del Ple d'investidura en aquest enllaç.

També podeu tornar a veure la sessió amb aquest vídeo:

Temes relacionats
Publicació 19.06.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina