X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Alerta sanitària sobre diversos productes cosmètics

doveS'ha detectat que els productes DOVE nuevo kit Piel Dorada (Gel de ducha exfoliante i Loción hidratante con agentes autobronceadores), així com el perfum Allienate de naturmais contenen butylphenyl methylpropional. Aquesta substància està inclosa a la llista de substàncies prohibides en productes cosmètics i n'està prohibit l'ús.

D'altra banda, també s'ha detectat que els productes BIOTHERM Waterlover Face Sunscreen SPF 50+, VICHY Capital Soleil Crème Onctueuse Protectrice SPF 50+, i RITUALS Invisible Sun Protection Face Cream SPF 50+ reivindiquen al seu etiquetatge una categoria de protecció solar “MOLT ALTA”, mentre que en els resultats facilitats per l'OCU haurien obtingut la categoria d'“ALTA”. Aquestes empresa no han presentat, fins ara, dades que demostrin que la composició del producte utilitzada per realitzar els seus assaigs és igual o equivalent a la fórmula comercialitzada.

Per tot plegat i en tots els casos descrits, l’Agència Española de Medicaments i Productes Sanitaris ha ordenat com a mesures cautelars el cessament de la comercialització dels lots afectats d’aquests productes i la retirada del mercat de les unitats distribuïdes.

Podeu trobar més informació sobre les alertes sanitàries que emeten les autoritats competents en aquest enllaç.

Publicació 19.04.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina