X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Es busquen voluntaris per crear un cos de Protecció Civil a Sant Pol

El proper dia 30 d'octubre, la recent creada Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Pol de Mar comença una campanya de captació de voluntaris per tal de bastir un nou cos de Protecció Civil al nostre poble. Poden ser-ho totes les persones majors d'edat, que disposin de temps i que tinguin vocació d'ajudar als altres, que rebran formació específica per realitzar aquesta tasca altruista. El nou cos tindrà tres branques d'acció: la preventiva, les emergències i també les guàrdies. 
Les persones interessades, poden adreçar-se a l'estand de Protecció Civil de Pineda de Mar que estarà instal·lat aquest diumenge 30 d'octubre a la plaça Torrent Arrosser, on rebran més informació i poden fer una primera presa de contacte i veure tot el material amb el que es treballa. També poden poden posar-se en contacte a través de l'adreça protecciocivil@santpol.cat o dirigir-se a la Policia Local de Sant Pol, i portar el currículum per participar en el procés de selecció dels voluntaris.
El sergent en cap de la Policia Local de Sant Pol de Mar, Josep Maria Barba, assenyala que el perfil dels voluntaris és molt obert. S'espera que siguin persones compromeses, amb ganes d'ajudar, i amb aptituds per desenvolupar aquesta tasca, que pot ser molt satisfactòria a nivell personal.

Temes relacionats
Publicació 26.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina