X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Comunicat: Aquest 2017 Sant Pol no podrà oferir cap platja per al bany amb companyia de gossos

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar va iniciar durant la temporada 2016 una prova pilot adaptant una platja del municipi per al bany amb gossos. La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural va determinar, però, la necessitat de canviar la seva ubicació, degut a la presència del corb marí emplomallat, espècie amenaçada vulnerable a l'extinció i altres espècies protegides, concretament 21.
 
La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural proposa com a possibles zones la platja de Can Villar, entre la torre de vigilància del servei de socorrisme i els edificis de Sant Pol Residencial, o bé la Platja de Sant Pol. Aquestes ubicacions alternatives considerem que no són adequades per aquest ús, ja que no s'adeqüen al tipus de platja que nosaltres creiem més adient.
 
L'oposició dels veïns i les actituds incíviques d'alguns usuaris/propietaris de gossos han dificultat també la continuïtat d'aquesta experiència. Aquest consistori doncs, malgrat creure fermament en la necessitat d'aquest tipus d'iniciatives, lamenta no poder oferir cap platja per al bany amb companyia de gossos en el municipi de Sant Pol de Mar per a la propera temporada 2017.

Temes relacionats
Publicació 12.01.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina