X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El Ple de febrer aprova un conveni de col·laboració entre Calella i Sant Pol en matèria d'habitatge

Aquest dilluns es va celebrar un Ple Extraordinari a l'Ajuntament de Sant Pol on s'han abordat diversos punts, entre ells aquesta prestació de serveis relatius a l'Oficina Local d'Habitatge de Calella.

Amb la signatura del conveni, s'ha materialitzat la col·laboració que, des de l'any passat, s'estava portant a terme entre les dues poblacions. D'aquesta manera, es facilitarà una millor atenció a la ciutadania, bàsicament per proximitat, atès que els usuaris i usuàries d'aquest servei ja no s'hauran de desplaçar a Mataró per fer gestions d'aquest tipus. Aquest conveni permetrà oferir els serveis d'informació i assessorament general sobre habitatge, borsa d'habitatges de lloguer social i jove, tramitació dels ajuts al pagament del lloguer, a la rehabilitació d'habitatges i edificis, així com també al control de l'habitabilitat.
 
L'Oficina d'Habitatge de l'Alt Maresme dependrà directament de l'Ajuntament de Calella, tot i que el consistori santpolenc també s'implicarà de manera activa. Aquest punt d'atenció ciutadana estarà situat a la Plaça Vicenç Ferrer sense número de Calella. Segons dades de l'Idescat de l'any 2016, l'Oficina d'Habitatge de l'Alt Maresme podria abastar una població total de 139.508 persones, algunes d'elles susceptibles de necessitar aquest servei.
 
Un altre dels punts que també es van aprovar al darrer ple, va ser la modificació del règim de dedicació del Regidor de Serveis Socials i Dinamització de la gent gran, Josep Parada, per un augment de responsabilitats i actuacions. En aquest sentit, Parada va explicar durant el ple algunes de les darreres accions realitzades sota la seva supervisió, com ara la detecció de pisos buits i altres tasques relacionades amb l'àrea d'habitatge. El punt es va aprovar amb els vots favorables de PDECAT i Junts per Sant Pol, a diferència d'Esquerra Republicana que va votar-hi en contra. Iniciativa per Catalunya es va abstenir.  
 

Publicació 27.02.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina