X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La nova comissaria de Sant Pol obre les seves portes al carrer Roger de Flor, 25

La hissada de banderes va tenir lloc el passat divendres per marcar l'inici d'activitat a les noves instal·lacions.

El passat 7 de desembre es va inaugurar, de manera oficial, la nova comissaria de la Policia de Sant Pol, un espai amb 417 metres quadrats útils que millorarà clarament l'atenció a la ciutadania. A l'acte de divendres passat van estar-hi presents l'Alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, el Cap de la Policia Local santpolenca, el Caporal, altres membres del mateix cos policial, així com agents de Protecció Civil de la vila. La hissada també va comptar amb la presència dels caps dels Mossos d'Esquadra de l'ABP d'Arenys de Mar i d'altres agents policials de la zona.

Principals novetats

Amb el nou local, s'han centralitzat tots els serveis policials en un mateix edifici, a diferència de les antigues dependències, que estaven ubicades en dues localitzacions diferents. Amb la construcció de la nova comissaria s'ha guanyat en privacitat, accessibilitat i seguretat. Unes instal·lacions molt més àmplies que disposen d'una àrea d'atenció al públic, on s'hi ha afegit un locutori privat que farà la funció d'OAC de trànsit i penal. Pel que fa a la seguretat, la nova comissaria també compta amb una cel·la que mantindrà aïllades les persones detingudes, un espai inexistent fins ara a les antigues dependències. I un altre dels espais destacats que s'han incorporat a la recent construcció del carrer Roger de flor és una aula on es desenvoluparan cursos de formació de l'àmbit policial.

L'horari de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de la Policia Local de Sant Pol per realitzar gestions administratives és de 9:00 a 13:00 hores i de 16:00 a 17:30 hores, de dilluns a divendres (exclosos els dies festius).

Fora d'aquest horari, podeu contactar amb la patrulla trucant al telèfon 609 306 609.

Oficina Atenció Ciutadana: 93 760 05 19
Emergències: 609 306 609
Fax: 93 760 31 38
policia@santpol.cat
 

Temes relacionats
Publicació 12.12.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina