X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El ple aprova inicialment un pressupost que supera els 10 milions d'euros per aquest 2019

L'aprovació va comptar amb els vots favorables dels grups municipals del PDECAT i Junts per Sant Pol, a diferència d'ERC i ICV-EUiA, que van votar-hi en contra.

Aquest dilluns, 4 de març, l'Ajuntament de Sant Pol ha aprovat en sessió plenària extraordinària el pressupost municipal que regirà aquest 2019. La xifra d'enguany ascendeix als 10.250.347'94 euros, una quantitat superior a la de l'any passat, xifrada en 9 milions i mig. En l'apartat d'inversions, el govern municipal preveu destinar més de dos milions d'euros. Els grups municipals del PDeCAT i Junts per Sant Pol van votar-hi a favor. Per la seva banda, ERC i ICV-EUiA hi van votar en contra.

Durant el Ple, també es va ratificar l'acord al qual s'havia arribat en la Mesa negociadora amb els representants del personal laboral de l'administració. Un altre dels punts sobre els quals també es va informar durant la sessió va ser el manteniment del període mitjà de pagament a tercers, concretat en 31,33 dies. Tanmateix, en el ple també es va explicar que durant els darrers tres mesos del 2018, el consistori no s'havia vist en l'obligació de pagar interessos de demora relacionats amb cap pagament.

Podeu escoltar íntegrament el ple celebrat aquest dilluns en aquest enllaç:

Ple Municipal extraordinari 04/03/19

Temes relacionats
Publicació 05.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina