Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

El rànquing internacional d'universitats publicat per QS (Quacquarelli Symonds) la situa en la 19ena posició.

L'Escola Universitària d'hoteleria i Turisme de Sant Pol continua cultivant èxits més enllà de les nostres fronteres. Aquest 2019, l'EUHT ha escalat prop de 30 llocs, respecte l'any anterior, per situar-se en el 19è lloc del rànquing mundial QS, el qual mesura l'excel·lència educativa de més de 1.200 universitats d'arreu del món segons 48 matèries o àrees de coneixement.

L'EUHT StPOL, centre privat adscrit a la Universitat de Girona, compta amb 53 anys de trajectòria formant professionals de la direcció hotelera, turística i arts culinàries. El centre santpolenc serveix de model d'Hotel-Escola universitari pioner a Europa amb una metodologia d'aprenentatge teòrico-pràctica amb la que els estudiants experimenten amb clients reals des del primer dia.

Recordem que l'EUHT StPOL és l'única escola universitària d'hoteleria i turisme de l'estat espanyol amb acreditació d'estudis regida pel sistema universitari espanyol i que hagi estat guardonat amb la Placa de Oro al Mérito Turístico atorgada pel Ministerio de Industria, Turismo y Comercio del govern estatal. De la mateixa manera, també ha estat reconeguda amb la Placa d'Honor de Turisme de Catalunya pel govern de la Generalitat.

Publicació 28.02.2019