Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar informa de dos nous tallers que es posen en marxa des dels Centres Locals de Serveis a les Empreses.

El primer d'ells és el curs d'ESTRATÈGIA DIGITAL DE LA TEVA EMPRESA, que es portarà a terme els dies 8, 10, 15, 17, 22 i 24 de novembre, en horari de 15 a 17.00 h. L'objectiu del curs és ensenyar com dissenyar una estratègia digital integral que aprofiti tots els recursos i aconsegueixi resultats. També és donar una visió panoràmica i integral de les opcions i camins estratègics per desenvolupar negoci a través dels espais digitals.

El curs és gratuït i s'impartírà en línia. Per participar-hi cal inscriure's enviant un correu a innova@pinedademar.org. Si voleu més informació, podeu demanar-la a través del correu electrònic innova@pinedademar.org o trucant al Centre Innova (93.767.15.60 - ext. 4301).

La segona acció formativa que es realitzarà en els pròxims dies és un taller per aprofitar millor els recursos i capacitats del teu projecte o empresa, i a guanyar en competitivitat amb una menor inversió. Un taller molt pràctic on coneixeràs tècniques creatives i de col·laboració aplicades al model de negoci de la teva empresa o projecte empresarial. Sota el títol INNOVA EN EL MODEL DE NEGOCI AMB L'SCOPE, l'autor i creador d'aquest mètode, Jordi Puigdellívol, impartirà aquest taller els dies 15 i 17 de novembre, de 10 a 12.30 h, i el 24 de novembre, de 10 a 13 h.

Serà en format online a través de la plataforma ZOOM. Trobareu més informació clicant aquí. Podeu fer la vostra inscripció emplenant aquesta fitxa i enviant-la a demperedd@canetdemar.cat.

Publicació 04.11.2021