Ajuntament de Sant Pol de Mar
Notícies

cartell gent gran octubreL'1 d'octubre està declarat per l'Assemblea General de Nacions Unides com el Dia Internacional de la Gent Gran. I és per això que l'Ajuntament de Sant Pol de Mar torna enguany a programar aquest mes d'octubre tot un seguit d'activitats adreçades al col·lectiu de Gent Gran de la nostra vila.

La primera d'elles tindrà lloc el dimecres 2 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la Sala Ainaud de Lasarte, i és la xerrada sobre atenció sanitària a domicili per conèixer dubtes i necessitats que puguin tenir les persones assistents i que tindran resposta per part de Núria Martínez, gerent d'una empresa del sector que ofereix aquest tipus de servei.

D'altra banda, el dimecres 9 d'octubre s'oferirà una xerrada sobre hàbits digitals saludables, que es farà a les 6 de la tarda a la sala Ainaud de Lasarte, a càrrec d'agents de Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat.

De cara a tenir cura de la pell, el 16 d'octubre s'ha programat un taller sobre aquesta temàtica a càrrec de personal de Creu Roja i la farmacèutica Martiderm.

El mes de la gent gran també disposarà d'una sortida cultural que tindrà lloc el 22 d'octubre per anar a visitar el monestir de Sant Pere de Roda. Teniu més informació del preu i de les inscripcions en aquest enllaç.

Tancarem les activitats del Mes de la Gent Gran amb el berenar d'homenatge a aquest col·lectiu que es farà el dimecres 30 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la Sala Ainaud de Lasarte. Els tiquets es podran comprar al preu simbòlic d'1 euro fins al 25 d'octubre a l'Oficina de Turisme i/o l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Publicació 27.09.2024