Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Octubre, el Mes de la Gent Gran

cartell gent gran octubreL'1 d'octubre està declarat per l'Assemblea General de Nacions Unides com el Dia Internacional de la Gent Gran. I és per això que l'Ajuntament de Sant Pol de Mar torna enguany a programar aquest mes d'octubre tot un seguit d'activitats adreçades al col·lectiu de Gent Gran de la nostra vila.

La primera d'elles tindrà lloc el dimecres 2 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la Sala Ainaud de Lasarte, i és la xerrada sobre atenció sanitària a domicili per conèixer dubtes i necessitats que puguin tenir les persones assistents i que tindran resposta per part de Núria Martínez, gerent d'una empresa del sector que ofereix aquest tipus de servei.

D'altra banda, el dimecres 9 d'octubre s'oferirà una xerrada sobre hàbits digitals saludables, que es farà a les 6 de la tarda a la sala Ainaud de Lasarte, a càrrec d'agents de Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat.

De cara a tenir cura de la pell, el 16 d'octubre s'ha programat un taller sobre aquesta temàtica a càrrec de personal de Creu Roja i la farmacèutica Martiderm.

El mes de la gent gran també disposarà d'una sortida cultural que tindrà lloc el 22 d'octubre per anar a visitar el monestir de Sant Pere de Roda. Teniu més informació del preu i de les inscripcions en aquest enllaç.

Tancarem les activitats del Mes de la Gent Gran amb el berenar d'homenatge a aquest col·lectiu que es farà el dimecres 30 d'octubre, a les 6 de la tarda, a la Sala Ainaud de Lasarte. Els tiquets es podran comprar al preu simbòlic d'1 euro fins al 25 d'octubre a l'Oficina de Turisme i/o l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Publicació 27.09.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina