X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Acord de govern entre CiU i Junts per Sant Pol

Els grups municipals de CiU i Junts per Sant Pol han signat aquest matí un acord de governabilitat, en virtut del qual els regidors de la formació independent entren a formar part de l'equip de govern, assumint les regidories de Serveis Socials i Dinamització de la gent gran, Esports, i la regidoria adjunta de Medi Ambient, amb les delegacions de Platges, Sanitat, Salut i Consum. Així, els tres regidors de Junts s'afegeixen als cinc de CiU, que fins ara havia governat en minoria. Amb aquest pacte es pretén obtenir un govern fort i estable, basat en un model compartit de poble que persegueix una millor qualitat de vida per a les persones.
Els objectius del nou govern de coalició són els de reforçar l'acció de govern, fomentar la transparència, el diàleg i la participació, i contribuir a millorar la qualitat de vida dels santpolencs i santpolenques. Els dos partits es comprometen, entre altres coses, a executar un pla d'acció de mandat i a continuar amb un posicionament sobiranista decidit, donant suport al procés d'independència.

La nova estructura organitzativa resultant d'aquest acord és la següent:

Montserrat Garrido: Alcaldia i coordinació del govern. Delegacions de Recursos Humans i Governació.
Ferran Xumetra: 1a. Tinència d'Alcaldia i responsable de l'àrea de Serveis Generals. Delegacions d'Hisenda, Medi Ambient i Serveis Municipals.
Xavier Catarineu: 2a. Tinència d'Alcaldia i responsable de l'àrea de Territori. Delegacions d'urbanisme, Noves Tecnologies i Comunicació.
Marta Romà: 3a. Tinència d'Alcaldia i responsable de l'àrea de Serveis a les Persones. Delegacions de Cultura, Joventut, Ensenyament i Igualtat.
Robert Garcia: Regidor delegat de Promoció Econòmica, Comerç, Festes, Fires i Turisme.
Josep Parada: Regidor delegat de Serveis Socials i Dinamització de la gent gran.
Daniel Comas: Regidor delegat d'Esports.
Verònica Martí*: Regidora adjunta de Medi Ambient. Delegacions de Platges, Sanitat, Salut i Consum.

*Verònica Martí (Junts) farà efectiva la seva incorporació com a regidora en el proper ple, en substitució de Carme Pomés.

Publicació 04.03.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina