X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol prepara la seva 4a. Mostra Gastronòmica plenament consolidada

Restaurants i comerços del poble ofereixen per quart any consecutiu degustacions i tallers gastronòmics al Parc del Litoral, acompanyats d'actuacions musicals.
 
L'Ajuntament organitza els propers 16 i 17 de juny la quarta edició de la Mostra Gastronòmica de Sant Pol, que reuneix al Parc del Litoral una vintena de restaurants i establiments del poble, oferint les seves especialitats culinàries. La iniciativa pretén promocionar la gastronomia local i els productes de proximitat. S'esperen més de 2.000 visitants.
 
Sant Pol té una ampla i variada oferta gastronòmica, amb restaurants i productes de qualitat. La Mostra pretén donar a conèixer aquesta gastronomia local a nivell de tota la comarca, i compta amb la col·laboració d'Estrella Damm i la Diputació de Barcelona. Durant els dos dies, en horari de vespre-nit, els assistents podran fer un tast dels plats més representatius dels restaurants de Sant Pol i gaudir de les postres de pastisseries i fleques locals. També es compta amb la participació dels pagesos de la zona, que prepararan postres elaborats amb maduixa, i amb la presència del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, del que Sant Pol forma part. A més, hi haurà actuacions musicals i tallers gastronòmics per a tots els públics, i s'oferirà servei de bar i cafeteria. Les actuacions musicals es faran a la zona de gespa del parc, i igual que els anys anteriors s'inclourà un dels concerts de l'històric Festival del Jazz Galet Club.
 
La Mostra s'inaugura divendres 16 a les 18:30h, i continua amb una cata de cerveses Montseny, Show cooking a càrrec del pescador santpolenc Ramon Tarridas, i un tast de vins DO Catalunya. La vetllada finalitzarà amb l'actuació del duet de veu i violoncel XY i el concert de Stradixie's Band, dins el 42è Festival de Sant Pol de Mar del Jazz Galet Club. Dissabte, la mostra obrirà a les 7 de la tarda i inclourà una cata DO Alella, un taller infantil de cookies a càrrec del Forn de pa El Crostó, i les actuacions musicals de Lorien, Ivan Durban trio (jazz i blues) i Antiherois (versions de rock català)

Temes relacionats
Publicació 12.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina