X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Hotel-Escola de St. Pol: escenari dels European Young Chef Awards 2017

Enguany, l'irlandesa Aisling Rock s'ha proclamat la guanyadora d'aquest concurs internacional
 
Per segon any consecutiu, Sant Pol ha estat la seu d'aquest concurs al millor xef jove d'Europa. A l'esdeveniment, han participat 8 joves cuiners d'edats compreses entre els 18 i els 28 anys, procedents de les regions que participen a la Plataforma de les Regions Gastronòmiques Europees. Precisament, un dels objectius d'aquest esdeveniment (del que és ambaixador Joan Roca) és enfortir els vincles entre les diferents regions a través de la innovació culinària, la tradició gastronòmica i els productes locals. És per això que durant el concurs, els joves participants tenien un repte comú: innovar en l'elaboració de les receptes tradicionals de cada regió.
 
Finalment, la concursant de la regió de Galway (Irlanda), Aisling Rock, s'ha proclamat la guanyadora absoluta del certamen European Young Chef Award amb el seu plat «Mackerel, Pickle, Sheep Yoghurt».
 
El concurs, que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, està organitzat i patrocinat per l'IGCAT (Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme) i està promogut per la Plataforma de la Regió Europea de Gastronomia, conjuntament amb l'EUHT StPOL.

 

Publicació 06.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina