Informa't sobre l'Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya

dimecres, 15 Novembre, 2017

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya portarà a terme durant aquest mes de novembre i desembre una nova edició de l’Enquesta de seguretat pública de Catalunya (ESPC). Un estudi periòdic que mesura els sentiments d’inseguretat que tenen els ciutadans i les seves opinions en matèria de seguretat i el cos policial.

El treball de camp es farà mitjançant entrevistes que es realitzaran via telefònica o a través d’internet a unes 6.000 persones, majors de 16 anys i residents a Catalunya. Els entrevistats seran escollits aleatòriament, perquè es necessita una mostra representativa de la població catalana, i respondran preguntes del tipus: “Heu estat víctimes d’algun delicte? Quina és la vostra percepció sobre la seguretat ciutadana i viària a Catalunya?”.

Així doncs, és possible que una part d’aquestes entrevistes telefòniques es faci a veïns d’aquest municipi. Per la vostra tranquil·litat, heu de saber que es tracta d’una enquesta oficial i que les dades es reservaran de manera confidencial. També heu de saber que les entrevistes telefòniques les està realitzant l’empresa GESOP. Cal recordar que, si teniu algun dubte al respecte, podeu adreçar les vostres consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, el 012.

L’Enquesta de Seguretat forma part del programa estadístic de la Generalitat de Catalunya des de l'any 2013, es duu a terme cada dos anys i aquesta és la 17a edició.

Comparteix aquesta pàgina: